Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën


Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, sot ka filluar ditën e tretë të fushatës në vendlindjen e tij, në Deçan.Në një tubim me shumë pjesëmarrës, Haradinaj drejtoi kërkesat e tij që votat Deçani t’ia jep ‘djalit të tyre’, njofton Klan Kosova.

“Unë kam hyrë që të fitoj, por s’mund të fitojë pa Deçanin. Deçani me 6 tetor nuk është mirë të rrijë në shtëpi. E di që ka në Deçan që thonë pritna se vijmë me ty edhe për me vdekur, por më 6 tetor më vyen vota juaj dhe mos e bëni asgjë këtë”.

“Atë ditë ai që s’ma qet votën e vet nuk është me mua, nuk është me vendin e vet, nuk është me ushtrinë, nuk është me Kosovën. Pse po ju them kështu? Ai që e ka ndarë mendjen me ia dhënë tjetër kujt përhajr i qoftë, por ai që e ka ndarë mendjen dhe e ka lënë votën në shtëpi marre i qoftë”.“

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni