“Isa Mustafa, nënshkruesi i Zajednicës, Kurti ta zbatoj atë që kam nënshkruar unë!”


“Kështu pra, Isa Mustafa edhe në këtë kohë flet; xhepin e disaporës e bëri hiq, rrush e kumbulla fondi i 3%-shit u bë nga Isa Mustafa dhe ky personazhë nuk ndodhet në hapsanë, por ndodhet në liri ekskluzive!

Ajo që është më shqetësuese, ai po e arsyeton punën e tij, po e arsyeton nënshkrimin e Zajednicës dhe po thotë se Albin Kurti, Kryeministri shqiptar duhet me e respektu atë që kam nënshkruar unë!

Nis tani e shpjego këtë bindje të njeriut të komunizmit e të socializmit; nuk mundesh, nuk mundesh deri sa ai nuk përfundon në hapsanë ose në vendin ku pula hanë gur!”.
Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni