Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni


Përkitazi me aksidentin e rëndë     që ndodhi në Kroaci me pasoja tragjike, ku humbën jetën dhjetë udhëtarë, në mesin e tyre edhe njëri nga shoferët e autobusit "Deva" si dhe lëndime të lehta dhe të rënda pësuan 40 udhëtarë, Kompania  jonë e Udhëtimeve "Bledi Travel", e cila mban linjën e rregulltë në Llixhat e Elbasanit, Bregdetin shqiptar dhe Suedi, shpreh ngushëllimet e sinqerta të gjitha atyre familjeve që humbën të dashurit e tyre në këtë tragjedi si dhe të lënduarve iu dëshiron shërim sa më të shpejtë. "Bledi Travel" bashkëndjen keqardhje edhe për kompaninë "Deva" e cila është përfshirë në këtë aksident, duke pasur parasysh se, ne që jemi çdo ditë në rrugë për t'ia siguruar familjes ekzistencën e dimë se me sa vështirësi dhe sakrificë arrijmë ta bëjmë këtë. Lutemi që ky aksident të jetë i fundit dhe raste të tilla kurrë mos na ndodhshin.

Me pikëllim të thellë, 
"Bledi Travel"
Mexhid Hajdari

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën