A do donit që në vend të Vjosa Osmanit të ishte Ganimete Musliu?Na tregoni! PO apo JO?

Nese do ishin ne ga re per presidente Ganimete Musliu dhe Vjosa Osmani cilin do e vo tonit? Shprehuni ne komen te se cilin do e vo tonit, A e meriton me shume Ganimete Musliu dhe Vjosa Osmani. Cilin nga këta të dy do e vo tonit për President?

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni