Atifete Jahjaga: Po mquditin rinia pse po kan qef me dal jasht kushtet boll tmira jan ne Kosove

I përcjelli gjërat që po bëhen në Kosovë, por aspak nuk më pëlqen kjo gjë se çka po bajnë rinia e Kosovës, po e lëshojnë vendin e tyre. Por kanë të drejtë ashtu do bëja edhe unë me pas kanë e re, tha Jahjaga. Por, nëse doni me ndryshu diçka në vendin tonë në Kosovë, atëherë nga populli sidomos nga rinia unë kërkoj që të më kthejnë në udhëheqësi përsëri dhe do t’i rregulloj punët.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni