Atij njeriu që ka shkuar në deti mos i folni më kurrë se Zotin e ka ofendu

Në sezonën e pushimeve verore, Hoxha shqiptar nga Shkupi, Omer Bajrami i ka quajtur pushimet në det si një turp i madh. Ai thotë se aty burra e gra do të zhvi.shen, sipas tij pa asnjë fije turpi. Në videon e publikuar në Facebook, ky hoxhë ka thënë se disa myslimanë praktikojnë një formë të tillë të islamit, ku babai bashkë me fëmijët hyjnë dhe freskohen në det, ndërsa nëna me mbulesë qëndron në temperatura të larta nën një çadër.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni