Ismajl Kadare: Albin Kurti është drita e vetme pas një errësire të gjatë në Shqipëtari

Ismajl Kadare: Albin Kurti është drita e vetme pas një errësire të gjatë në Kosovë…Ismajl Kadare, shkrimtare i madh i letrave shqipe dhe jo vetem kandidant i cmimit Nobel ne letersi, thot se sheh te Albin Kurti shpresen e vetme per Kosoven… Ismajl Kadare: Albin Kurti eshte shpresa e vetme,drita e vetme pas nje erresire te gjate ne Kosove. Populli shqiptare ne Kosove duhet te tregohet i pjekur dhe te mos perseris me gabimet duke perkrahur njerez te pa dobishem. Ne doren e zgjedhesve eshte fati i femijeve e niperve te Kosoves, le te mos vuaj ata per fajin tuaj,thot Ismail Kadare.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni