Jam nga Gjermania dhe kam shumë para, dua vajzë që më shoqëron deri me 31 Gusht

Përshëndetje jetoj ne Deutschland jam ks deri me 31 te muajit tjetër. Përshëndetje jam 30 vjeqar jam ardhur nga Gjermania qe 3 dit dot rri deri me 31 keti muji. Kërkoj vazja per tu njoftuar dhe koh tlir per te pi diqka dhe shëtitje. Jam nga Gjermania dhe kam shumë para, dua vajzë që më shoqëron deri me 31 Gusht

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni