Mërgimtarja kosovare v’des në dasmë pëson ínfarkt, mos kalo pa ‘NGUSHËLLIME’

Një rast i rë ndë ka ndodhur mbrëmë në një sallë dasmash në Tetovë. Një kosovare, që erdhi nga Franca, pësoi inf arkt dhe pastaj ndë rroi j etë. Indeksonline mëson se bëëhet fjalë për 15 vjeçaren, D. Lika, nga fshati Shtrazë e Kaçanikut. E nd jera me familje jetoi për një kohë në Annecy të Francës.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni