Rakiq:Edhe naj ditë do e marrim krejtë Kosovën, do ta shihni!

Kreu I Listës Serbe: Me Shqiptarë Miqësi Kurr Nuk Kemi Pasur Dhe S’duam Të Kemi, Ata Janë Çe Rgarë! Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq./ Vazhdo lajmin më poshtë I pyetur nëse ai ka ndo një mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.“Asnjë mi k, por të njohur po”, ka thënë ai./ Vazhdo lajmin më poshtë Ndërsa, duke folur për marrëdhëniet mes shqiptarëve dhe serbëve, sipas Rakiq bashkëpunimi me njëri-tjetrin mund të ndodh vetëm nëse inj0r 0hen politikat dhe tensi0net politike që ekzistojnë tani.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni