Ramush Haradinaj, shtëpi në Prishtinë, banesë në Prishtinë, në Prizren, në Tiranë, në Durrës, villat në Durrës, në Brezovicë…

Ramush, Raportin Financiar të fushatës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! E gjenë të publikuar në dhjetor 2019. Meqenëse po shpifni për transparencë, atëherë na trego ti se ku e ke të publikuar raportin Financiar tuaj??? Natyrisht se kjo nuk është e tëra pasuria e tij. Dhe ja pse ju bashkua mocionit për rrëzimin e qeverisë e dalur nga vota e qytetarëve të Kosovës?? “Ramush, prej nga e arrite pasurinë marramendëse personale? – shtëpinë disamilionëshe në Prishtinë, – banesën dykatëshe në Prishtinë, – banesën në Prizren, – banesën në Tiranë, – banesën në Durrës, – villat në Durrës, në Brezovicë, – pronat disamilionëshe në Dukagjin, – tokat në Miradi, – kullat disamilionëshe në Glloxhan, – dy villa jashtë shtetit, në Monte Karlo dhe në Dubai. Duhet t’i dëshmosh pronësitë e tyre në detaje. *** Ramush, ke uzurpuar dhe ke përvetësuar në emër të luftës: – shtëpinë në Pejë, – banesën në Prizren, – truallin e çerdhes së fëmijëve në Dragodan, – pompat e benzinës dhe shumë të tjera. *** Ramush, ti personalisht kontrollon lojërat e fatit dhe bizneset e Casino-s! Reketi dhe zhvatja e bizneseve lidhet me emrin tuaj.” Iliriana Mirdita

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni