Tron ditëse, policia serbe shfaqet në një fshat të Prishtinës

Anëtari i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Florim Isufi thotë se sot ka parë prezencë të policisë së shtetit të Serbisë me uniforma dhe me pu sh kë automatike në duar, në fshatin Makoc të Prishtinës. Përmes një postimi në Facebook, duke treguar se këtë gjë e ka para pak çastesh, ai shton se aty ishte i ndalur edhe një autobus në të cilin kishte një flamur të shtetit serb. Ky është postimi i tij.

Comments

Popular posts from this blog

Përshkruani me një fjalë Hashim Thaqin, a i besoni?Po apo Jo? A deshironi rikthimin e tij?

Haradinaj: Kush nuk ma jep votën nuk është me mua e as me Kosovën

Kompania udhëtimeve“Bledi Travel” i shpreh ngushllime kompanis te udhtimeve “Deva”klikoni